Бюра - цени

Публикувано на 31/03/2020 от Станислава Йорданова | Последна редакция на 31/03/2020 | Видяно 6 566 пъти

Промяната на работната или домашната среда се отразява положително на настроението и нагласите ни. Обграждаме се с вещи, които ни карат да се чувстваме комфортно и уютно и поради тази причина сме взискателни към всички нови придобивки. Изборът на бюро е едно от тях и не бива да го подценяваме. На пазара има различни модели, големини и предназначения, с които трябва да се запознаем предварително, за да вземем най-доброто решение. Информирайте се за особеностите и цените на бюрата, в зависимост от техните характеристики, и сами преценете каква част от бюджета да заделите за тази покупка. В случай, че имате собствена идея за изработка на бюро, обърнете се към професионалистите, регистрирани в платформата MaistorPlus.


Прости форми и изчистени детайли

Бюрото играе важна роля в днешното съвремие. Това е мястото, на което можете да развихрите въображението си върху белия лист. То е подходящо за работно пространство, когато извършвате тази дейност от вкъщи, или просто искате да изпиете кафето на спокойствие. Неговата практичност се крие в универсалното му използване както в дома, така и в офиса. Това е причина да обърнете особено голямо внимание на това къде искате да го разположите, за да можете да предвидите нуждите, за които ще го използвате. Интериорът в дома е семпъл и не се нуждаете от излишна претрупаност? В такъв случай заложете на изчистените форми на класическо бюро. Такива се срещат почти във всеки магазин. Липсват излишни рафтове и шкафове, а изработката е или дървена, или метална. В зависимост от тази характеристика, както и различните големини, височини и дължини, средните цени на бюра варират между 27 лв. до 63 лв.


Съчетайте полезното с приятното

Голяма част от времето на всеки един преминава на бюрото, независимо дали в офиса или вкъщи пред компютъра. Именно заради това, първото нещо, към което се стремим, са удобството и комфорта, съчетани с полезни качества. Съчетание между двете не е трудно и лесно може да се постигне. В повечето случаи роля играе и външният вид на бюрото, както и как най-правилно да го съчетаем с визията на помещението. Обикновено разходите за подходящата мебел зависят от характеристиките. Ето няколко неща, които ще са определящи при разпределяне на бюджета:

  • Обикновени бюра с плъзгащ се плот за клавиатура, но без поставка за кутия на компютър, е на средна цена от 42 лв.
  • Средни цени на бюра за компютър с изтеглящ се плот за клавиатура и място за компютърна кутия около 80 см е между 45 - 49 лв.
  • Средни цени на бюра за компютър с изтеглящ се плот за клавиатура и място за компютърна кутия около 89 см. е между 60 – 69 лв.
  • За бюра за компютър с изтеглящ се плот за клавиатура, място за компютърна кутия, плюс чекмеджета с размер 75 см., ще трябва да отделите около 55 лв.
  • Цени на бюра за компютър с изтеглящ се плот за клавиатура, място за компютърна кутия, плюс чекмеджета с размер 90 см. – 60 лв.


Придайте индустриална визия с метално бюро

Традиционните материали често сe заменят с нови. Лесно можете да съчетаете полезното с красивото като се спрете на метално бюро. Неговите плюсове са свързани с олекотената му конструкция и най-вече стабилност. Основните модели съдържат и стъклен плот. Чрез избора му ще придадете индустриална визия в дома, а ако точно това е целта ви, металът е точният избор. Грубите и незавършени форми на този стил могат да се окажат подходящи за внасяне на нестандартност във вашия дом. Подобни модели са подходящи както за закрити помещения, така и за открити или полуоткрити. Различните цени за бюра от този вид варират между 40 и 80 лв., в зависимост от големината или броя допълнителни шкафчета.


Заложете на функционалността и допълнителните шкафове

Мястото на документите е прилежно прибрани в шкафа на бюрото. Тъй като в повечето случаи документите никога не намаляват, а само продължават да се натрупват, наличието на повече и по-големи шкафове е от първостепенно значение. На пазара има безброй видове бюра, чиито характеристики включват тези допълнителни екстри. Можете да намерите бюро с шкафче на цени между 60 и 74 лв. Когато обаче към него се прибавят и рафтове, продуктът се оскъпява. Цените на бюра с рафтове и шкафчета варират между 109 и 150 лв. Това се дължи на броя и размера им. Те са изключително подходящи за офиса, тъй като побират достатъчно вещи. Ако пък решите да го разположите в дома, ще спечелите допълнителнo пространство.


Ъглова нестандартност

Имате неизползваем ъгъл, в който се чудите какво да поставите? Или искате бюрото да бъде разположено точно там? И в двата случая най-доброто решение е изборът на ъглово бюро. Те са подходящи за настандартното място и ще изглеждат повече от чудесно. Може да подберете различни цветове и размери, но имайте предвид, че ако желаете комбинация от два или повече цвята, това ще оскъпи допълнително бюрото. Предлаганите на пазара размери на тези мебели са между 120 и 140 см в широчина. В тези случаи ще трябва да предвидите между 139 и 395 лв. за покупката. Разликата варира в изключително голям диапазон, тъй като промяната се дължи на вида дърво, от което е изработено бюрото, комбинацията от цветове и наличието на допълнителни шкафове.


Спестете място и се спрете на бюро с надстройка

Дори да нямате достатъчно пространство, за да изберете голяма мебел, от каквато се нуждаете, лесно можете да заложите на бюрото с надстройка. То е практичен и функционален избор, който можете да разположите както в детската стая, така и в холното помещение. Обикновено размерите са универсални, а надстройката се придържа към тях.

  • Ако се спрете на обикновена мебел, без рафтове и шкафове, то трябва да отделите от бюджета около 80 лв.
  • Цени на бюра с ниска надстройка и малко отворени рафтове - между 90 и 100 лв.
  • Цената е между 129 - 178 лв. за бюра с размери от 90 см. за бюрото и 90 см за надстройката, като към тях са включени изтеглящ се плот за клавиатура и място за компютърна кутия.

Винаги можете да заложите на поръчка по ваш вкус. Това може да оскъпи бюрото, но със сигурност ще останете доволни и ще разполагате с точно този модел, от който имате нужда. Пуснете безплатна заявка в MaistorPlus и се свържете с опитните специалисти, които могат да изработят всичко, което сте запланували за дома. Разгледайте техните бизнес профили и се запознайте с работата и препоръките им, оставени от други клиенти.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта
Емо Петров VIP
Цялостен ремонт, София
118 извършени проекта
Венцислав Димитров
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Илийчо Строй
Покривни услуги, София
58 извършени проекта
Гошко Покриви
Покривни услуги, София
20 извършени проекта