Сграда ХАРМОНИЯ - къде се срещат класиката, актуалните тенденции и екологичността?

Публикувано на 06/05/2023 от Люси Любомирова | Последна редакция на 15/05/2023 | Видяно 4 099 пъти

Представяме Ви сграда Хармония - един от най-атрактивните и модерни жилищни проекти в София. Този уникален проект изпълва с материално съдържание думата хармония. Сградата е разположена на изключително  удобно място в центъра на града, на пресечката на два главни булеварда - бул. "Драган Цанков" и бул. "Г.М. Димитров”, където можете да живеете в отлична координация с града и в същото време да се наслаждавате на комфорт, лукс и удобство.

Компанията АРТЕКСТ ИНЖЕНЕРИНГ цени стабилността, почтеността и иновативността и не прави компромиси с качеството. С висока отговорност към клиентите компанията създава сгради, които са екологични, функционални и много красиви. В сграда Хармония нейните създатели срещат класиката с актуалните тенденции и екологичността.


Имате жилищен проект, който заслужава внимание? За позициониране в секцията "Жилищни проекти" на MaistorPlus, пишете ни на reklama@maistorplus.com


Запознайте се с Хармония

Хармония е съвременна и луксозна сграда, която ви предлага изискан и модерен стил на живот, точно такъв, за какъвто сте мечтали. Сграда Хармония се извисява със своите 16 етажа и предлага разнообразие от апартаменти с различни размери и разпределения.  Всички те са проектирани с изискан дизайн и функционалност, като са използвани висококачествени материали и технологии. Впечатляващо е вниманието към всеки детайл, прецизиран до съвършенство, за да ви осигурят комфорт, функционалност и уют. 

Можете да избирате между различни площи и разпределения, според вашите нужди и вкусове. Повечето от жилищата имат южно изложение и прекрасна панорамна гледка към Витоша или центъра на София. Интериорът на сградата е изпълнен с изисканост и лекота. Споделените части са обзаведени с качествени материали и мебели, задоволявайки и най-деликатния вкус.  Всички апартаменти имат висок клас оборудване и инсталации, надеждна изолация от топлина и шум и са оборудвани с инсталация за чист въздух. С една дума - съвършено!


С грижа към екологията

Един от най-важните аспекти на сграда Хармония е нейната екологичност. Тя е изградена по последните стандарти за енергийна ефективност и опазване на околната среда. Сградата използва алтернативни източници на енергия, като слънчеви панели и топлоизолация. Това не само спомага за намаляване на въглеродния отпечатък, но и за пестене на разходите за отопление и охлаждане.

 


И още предимства

Освен всички преимущества, осигуряващи комфорт и удобство, сградата има и много допълнителни предимства, които ще улеснят вашето ежедневие като подземен паркинг, озеленена покривна тераса, видеонаблюдение и контролиран достъп.

Едно от незаменимите  предимствата на Хармония е частният зелен парк, който се простира на 7 000 кв. м. пред сградата. Тук можете да се насладите на спокойствие и свежест в средата на шумния град. Паркът е облагороден с разнообразна растителност и цветя, а също така има и зони за отдих и развлечение за деца и възрастни.

Хармония не е само жилищна сграда, а и място за шопинг и бизнес. На първите два етажа ще намерите магазини, ресторанти, кафенета и офиси, които ще ви предложат разнообразие от услуги и продукти. Така ще можете да спестите време и да имате всичко необходимо на едно място.

Хармония е сграда с висок клас на строителство и обзавеждане. Сградата е изолирана от топлина и шум, а апартаментите са оборудвани с инсталация за чист въздух. Сградата има и модерна система за видеонаблюдение и контрол на достъпа, за да ви осигури безопасност и спокойствие.


Защо да изберете сграда Хармония за свой дом?

Сграда Хармония е символ на различното самочувствие на София - синтез между класическата чистота и дръзката модерност. Тя е създадена с безкомпромисно качество, естетика и свежест, които излъчват изтънченост и лекота на обитаване. Сграда Хармония е мястото, където можете да живеете с енергията на София!

Сграда Хармония е мястото, където ще откриете своя дом в София. Тя е съвременна и луксозна сграда, която съчетава класическия стил с актуалните тенденции в архитектурата и дизайна. Тя е сграда, която уважава околната среда и предлага високо ниво на жизнен комфорт. Заповядайте да я разгледате отблизо!


Тагове:

жилище

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Емо Петров VIP
Цялостен ремонт, София
118 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Любомир Коцев
Външна изолация, София
6 извършени проекта
Иво Карагеоргиев
Електроуслуги, София
10 извършени проекта
ХЕКАТОН ХОУМС ЕООД
Строителство на сгради, София
10 извършени проекта

Нов проект