Защо сграда Горица е най-добрият нов проект в квартал Овча купел?

Публикувано на 04/05/2023 от Люси Любомирова | Последна редакция на 29/05/2023 | Видяно 4 415 пъти

Овча купел е кварталът, който привлича все повече внимание към себе си и става един от предпочитаните в София. Сред многото нови сгради, проектът Горица изпъква като най-добрият нов проект, който не трябва да бъде пропуснат.

Сградата Горица е не просто един проект за строителство, тя е истинско произведение на изкуството, където всичко е обмислено до най-малкия детайл. Нейният архитектура е модерна и изискана, като в същото време запазва традиционния стил на квартала и пленява с красив дизайн и съвременни характеристики.


Имате жилищен проект, който заслужава внимание? За позициониране в секцията "Жилищни проекти" на MaistorPlus, пишете ни на reklama@maistorplus.com.


Защо Горица заслужава внимание?

Отговорът е многопластов, но ще ви представим някои от най-значимите фактори, които ни карат да мислим така.

Горица е проектирана с мисъл за комфортно и луксозно жилище, където всеки може да се почувства като у дома си. В сградата няма компромиси по отношение на качеството, което прави този проект един от най-желаните. 

Апартаментите в нея са с високи стандарти на изпълнение, като всеки елемент е специално подбран, за да съответства на най-прецизните очаквания на клиентите. 

Сградата разполага с модерни общи части, асансьори и много други удобства за един безкомпромисен комфорт на жителите.

Освен това, Горица е разположена в квартал с много зелени площи, което я превръща в идеалното място за онези, които обичат да се наслаждават на отдих и релакс на открито. Спокойно може да кажем, че сграда Горица предлага балансирано съчетание между удобство, комфорт и зеленина. 

Към всичко това добавяме и удобното местоположение. Локацията на сградата е комуникативна и предоставя лесен достъп до градския транспорт, а това е много важен момент за хора с динамичен градски живот.


Усещане за спокойствие и уют

Сграда Горица е проект, който се отличава с уютна и спокойна атмосфера, която ще ви направи да се почувствате у дома. Мястото е избрано внимателно и е разположено на тиха и спокойна улица в квартала, където може да се насладите на спокойната част на големия град.

Обекта е реализиран със съвременни технологии, висок професионализъм и безупречен контрол на качеството за да гарантира максимален комфорт и качество на живот. Тук всеки детайл е създаден с мисъл за удовлетворението на бъдещите собственици. За вътрешните пространства са използвани висококачествени материали, които гарантират надеждност при експлоатация и красив завършен резултат.  

Отоплението и охлаждането на всеки апартамент са осигурени от високоефективни системи, което ще намали разходите ви за енергия.

В сградата има красив и модерен вход с контрол на достъпа и видеонаблюдение. Има асансьори от най-висок клас, който се движат безшумно и бързо, както и обща тераса за всички жители на сградата. Една от най-големите предимства на Сграда Горица е, че в нея има паркинг, който е много важен за жителите на квартала. Това прави живота по-лесен и удобен, особено за тези, които имат автомобил.


Жилищата

Създаването на проекта е започнал с идеята за светлина, въздух и хармония. И именно това се вижда във всяко от жилищата в сградата. Горица предлага модерни и функционални апартаменти, подходящи за всички нужди и предпочитания. Тук Ви очакват студиа, едностайни и двустайни апартаменти, както и пентхауси.  

При проектирането на жилищата фокусът е ориентиран към простора и това е решено с големи прозорци, които позволяват на естествената светлина да достига  всяка стая и да изпълва и най-отдалечените кътчета. Функционални кухни, просторни спални, модерни бани са само част от характеристиките на сграда, които ще ви убедят, че това е на-добрият проект на квартала.

При строителството на сграда Горица е акцентирано на материали и системи от утвърдени производители, които не само гарантират дълготрайност, но и осигуряват най-високо качество на живот в новия дом. От избора на входните врати до облицовката на сградата, всеки детайл е прецизно  избран с повишено внимание към качеството.

В Горица не само интериора е невероятен. Всяко жилище предлага на жителите си прекрасна гледка и  просторни тераси, където можете да се насладите на сутрешно кафе с увлекателна книга или приятни разговори в прохладна лятна вечер.


Защо да изберете сграда Горица?

Сграда Горица е уникална по много начини. Тя се намира на много тиха и спокойна улица, която обаче е близо до главните булеварди и транспортни връзки. Това я прави много удобна за хора с интензивен и натоварен график. Сграда Горица е разположена на много добро място, близо до училища, детски градини и спортни съоръжения. Това е идеалното място за всички, които търсят комфортно и удобно жилище, където да отглеждат своето семейство и да се радват на спокойствие и хармония. 

В близост до сградата има множество магазини, ресторанти и кафетерии, където можете да се насладите на вкусна храна и напитки с приятели. Това е мястото, където можете да се чувствате уютно и спокойно, без да се отдалечавате прекалено много от градската атмосфера.

Една от най-важните причини да изберете Горица за своя бъдещ дом е стриктното спазване на всички съвременни стандарти за строителство. Това гарантира, че сградата ще бъде устойчива, здрава и сигурна. 


Открийте Вашия перфектен дом в Горица

Определено сграда Горица е един проект, който заслужава вашето внимание. Проект, при който висок стандарт и елегантен дизайн се сливат в едно, за да ви осигурят изискан стил на живот.

Ако търсите именно това, не пропускайте възможността да станете собственик на жилище тук, което надминава всички очаквания и ще ви накара да се чувствате у дома.


Тагове:

жилище

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Бригада нов проект
Покривни услуги, София
38 извършени проекта
Цветков VIP
Електроуслуги, София
36 извършени проекта
Ангел Ангелов
Покривни услуги, София
19 извършени проекта
Бригада Комплекс
Покривни услуги, София
28 извършени проекта
НМТ СТРОЙ
ВиК Услуги, София
6 извършени проекта

Нов проект