АСПИРАТОРИ FALMEC, GREEN TECH ПО-ГОЛЯМА МОЩНОСТ • ПО-ДОБРА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ • ПО-ДЪЛЪГ ЖИВОТ

Публикувано на 07/03/2024 от Anna Stankova | Последна редакция на 25/03/2024 | Видяно 4 676 пъти

Италианската компания Falmec успешно наложи на световния пазар колекция от аспиратори, чиято иновативна технология Green Tech е проектирана така, че двигателя да работи с постоянни магнити, които генерират ток. Тази иновация води до отлична енергийна ефективност и работи в полза на домакинствата, като позволява на консумацията на ел. енергия, при ниска степен да достига до 90%, а при най-високата степен, до 60%. Всичко това води до драстично намаляване на сметките за електричество и минимизиране на въздействието върху околната среда.

Още нещо което допринася за енергийната ефективност на аспираторите Falmec, Green Tech е, че те се предлагат с електронно управление, което максимизира производителността на двигателя и допълнително намалява използваната ел. енергия. Избирайки абсорбатор Falmec, Green Tech, потребителите могат да подкрепят марка, която дава приоритет на отговорността за околната среда и стреми да намали въглеродните емисии.

Аспираторите с вградена технология Green Tech притежават супер мощна вентилация, филтрирайки до 800 m3/h в помещението за готвене. Освен това, тези модели притежават безчеткови мотори, които за разлика от традиционните са несменяеми.

Изработени от висококачествени материали всички продукти на Falmec успешно премахват замърсителите и осигуряват по-чиста и по-приятна среда за готвене. Оборудвани с усъвършенствана система за филтриране те ефективно улавят мазнини, миризми и други вредни частици, като по този начин подобряват качеството на въздуха в кухнята.

Продуктите на Falmec, Green Tech имат елегантен дизайн, който се вписва в интериора на всяка кухня и предлагат печеливша комбинация от производителност, ефективност и устойчивост. При избор на такъв иновативен уред, собствениците на жилища инвестират в по-дългия живот на своя аспиратор и могат да се насладят на по-чиста и по-здравословна среда за готвене, като същевременно допринасят за по-зелено бъдеще. Сред най-търсените у нас аспиратори Falmec, Green Tech са моделите: Gruppo Incasso, Flipper, Plane, Quasar и Move.

Оторизиран представител на Falmec за България e фирма Вето ООД. Експертите на компанията ще Ви консултират  професионално за функционалностите и предимствата на световния бранд. За своите клиенти ВЕТО предлага безплатен транспорт и възможност за покупки на изплащане, онлайн консултации, поръчки и разплащания. За удобство на потребителите е внедрена система Reserve „Резервирай“ - поръчвате сега, по текущи цени и промоции, а получавате уредите си, когато мебелите в кухнята са готови.

Възползвайте се от консултациите с демонстрация на живо, за работата на иновативните продукти Falmec, във фирмените магазини на ВЕТО-уреди за вграждане в София, Пловдив, Варна и Бургас или в сайта на veto.bg

 

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

stroimaxbg VIP
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Gstroy
Цялостен ремонт, София
20 извършени проекта
stroimaxbg VIP
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Младен Георгиев
Покривни услуги, София
25 извършени проекта
ВиК Инженеринг
ВиК Услуги, София
9 извършени проекта
ИНВЕСТ ХОУМ-ИНС ЕООД
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта