SYNEGO SLIDE – плъзгащи се врати и прозорци за желания дом

Публикувано на 12/09/2022 от Anna Stankova | Последна редакция на 14/09/2022 | Видяно 7 078 пъти

Не е нужно да правим компромиси при обзавеждането на дома си, за да чувстваме топлината, комфорта и уюта всеки път, когато се приберем. Както не е нужно да се колебаем, докато сбъдваме мечтите си. Един от най-важните фактори за създаване на желания от нас дом е пространството. От това с колко място разполагаме и как подреждаме вещите си зависи и как се чувстваме вкъщи. Затова различните варианти SYNEGO SLIDE на REHAU (научи повече тук – https://www.rehau.com/bg-bg/synego-slide) осигуряват максимална гъвкавост – иновативни, модерни плъзгащи се врати и прозорци, които се отварят и затварят без усилие, с лесни за използване дръжки. Вече не се налага да местиш цветята от перваза, когато проветряваш. Или да пренареждаш мебелите, за да отвориш вратата. С интелигентните концепции на REHAU пестиш възможно най-много пространство.


SYNEGO SLIDE гарантира топлина и спокойствие

SYNEGO SLIDE гарантира не само топлина, но и спокойствие, като използва шумо- и топлоизолационни стъкла, които намаляват шума до 20 пъти. Звукът на забързания живот навън остава пред вратата. Системата SYNEGO ти позволява да се потопиш в тишината, да се насладиш на почивката си и да усетиш уюта на дома си. Перфектно прилепващото по периферията уплътнение позволява високо ниво на херметичност при проливен дъжд. За моментите, в които навън, макар и красиво, е студено, а топлината и комфортът стават още по-привлекателни.


Защити дома си

Сега е по-лесно и да защитиш дома си– SYNEGO SLIDE постигат клас на устойчивост на взлом до RC 2. Проблем за крадците заради времето, което ще им коства, и заради нуждата от употреба на тежки инструменти.

SYNEGO SLIDE е инвестиция в бъдещето, която ще ти се отплаща всеки ден. Освен за себе си и за дома си с REHAU се грижиш и за опазването на планетата. Продуктовият знак EcoPuls гарантира съдържанието на 40%-75% рециклиран материал. Със SYNEGO SLIDE REHAU допринася за пространството и уюта в твоя дом. С различни варианти – гъвкави, иновативни и модерни. Осигурява топлина, спокойствие и защита. Защото твоите желания при обзавеждането, пестенето на място и новите ти прозорци са от голямо значение!


Как да поръчаш?

Как да намериш лесен начин да поръчаш online, да избереш вида профил, система, цвят и обков и да се свържеш с производителите виж на https://www.rehau.com/bg-bg/zapitai-za-prozorci

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

stroimaxbg VIP
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Ивайло Иванов
Мебели и обзавеждане, София
61 извършени проекта
Емо Петров VIP
Цялостен ремонт, София
117 извършени проекта
Акуратният Майстор
Покривни услуги, София
50 извършени проекта
ЕТ "Венетон"
Електроуслуги, София
135 извършени проекта
Майстор Николов
Боядисване и декорация, София
83 извършени проекта