Смарт комфорт с новия стенен климатик Perfera на Daikin

Публикувано на 25/06/2021 от Гена Цветанова | Последна редакция на 28/07/2021 | Видяно 6 641 пъти

Климатикът е решение, предпочитано от много домакинства, тъй като съчетава предимствата на достатъчно ефективно охлаждане през горещите летни дни, и постигането на необходимата топлина у дома през зимата. Сега, когато прекарваме по-голямата част от времето у дома, очакваме много повече от уредите, на които се доверяваме. Ето защо перфектният климатик следва не само да охлажда и затопля въздуха, но и да спомага за неговото пречистване и освежаване в закритите помещения, да бъде икономичен и да привлича погледа с интересната си конструкция.

В отговор на тези нужди на съвременния дом, тази година Daikin представя на пазара продукт, който комбинира доказана технология с чисто нови дизайнерски характеристики. Представяме ви новия стенен климатик Perfera FTXM-R!

Запознайте се отблизо с функциите на климатика, които със сигурност го нареждат в списъка с любими и полезни продукти, в които си заслужава да инвестираме.

 

”Advertisement”


Безшумен, икономичен и елегантен

Разгледай предложенията на Daikin

Всички търсим устойчиви решения, с които едновременно да спестим, но и да придадем модерна визия на нашето жилище. Perfera FTXM-R комбинира цялостно решение за отопление, охлаждане и чист въздух, разположено в елегантно вътрешно тяло, чиято съвременна форма и плавни линии се вписват чудесно във всеки интериор.

Какви ключови предимства обаче притежава новият климатик на Daikin?

  • Вътрешното тяло е с 30 мм по-малко от предишните версии, което прави монтирането му в тесни и неудобни пространства не само възможно, а значително по-лесно.
  • Работи почти безшумно и се предлага в широк диапазон от капацитетни класове - от 15 до 71 клас, така че да отговори на изискванията на различните помещения.
  • Има най-добрата в класа си енергийна ефективност - до A+++  при охлаждане и отопление!


Комфорт, управляван от технологията

Извън стандартните функции, които разчитаме да притежава всеки климатик, Perfera FTXM-R ни изненадва и с няколко нововъведения, които да спомогнат да се чувстваме комфортно през различните сезони:

  • Функцията „ускорено отопление“ на външното тяло позволява бързо загряване на помещението при стартиране и достигане на избраната температура 14% по-бързо в сравнение със стандартните климатици!
  • Новото поколение Perfera притежава по-широк клапан, така че да осигури по-силен въздушен поток, докато функцията за триизмерен въздушен поток спомага за по-равномерното разпределяне на топлия или студен въздух в помещението.
  • За постигане на максимален комфорт и ефективност, двузоновият сензор за движение насочва въздушния поток встрани от хора и автоматично превключва към икономичен режим, когато в стаята не е засечено движение. По този начин климатикът преодолява две често срещани опасения на домакинствата, които остават проблем при обикновените климатици – въздушната струя често създава дискомфорт на хората в стаята, и климатикът продължава да работи на стандартна мощност, дори когато това не е необходимо.
  • Новият дизайн на топлообменника и вентилатора осигуряват надеждна работа, подобрен топлообмен и енергийна ефективност без еквивалент за този тип уреди!


Уникална технология за чист въздух

Въздухът в хола, който се превърна в home office или детската стая, която стана класна стая, може да е до 5 пъти по-замърсен от този на улицата. Освен прахови частици и полени, дебнат и невидимите неприятели, като бактерии и химикали. Усъвършенстваната технология Flash Streamer на Daikin осигурява по-здравословен и по-чист въздух. Как технологията прави това възможно?

  • Flash  Streamer защитава дома, като филтрира атмосферата на закрито, така че да достави пречистен въздух на неговите обитатели.
  • Вграденият дезодориращ филтър от титанов апатит улавя и неутрализира неприятните миризми, като например от цигари и домашни любимци.
  • От своя страна сребърният филтър за отстраняване на алергени и пречистване на въздуха, улавя алергените като полени, за да осигури постоянен приток на чист въздух у дома.

 


Daikin Residential Controller - смарт свързаност и контрол

В технологичната ера всички искаме с едно докосване на дисплея на мобилния телефон да контролираме уредите в дома си, независимо където се намираме. Познавайки нуждите на своите клиенти, Daikin предоставя приложението Daikin Residential controller, с което климатикът Perfera може да се управлява през локална мрежа или интернет!

Ключовите функции на климатика, като например зададените температура, режим на работа, скорост на вентилатора и други, могат да бъдат контролирани лесно и безопасно през Amazon Alexa или Google Assistant, чрез които дори може да си побъбрите с новия си климатик. И това, ако не е добра новина за ползвателите на практични смарт устройства за управление на дома!

Наред с технологиите, друг важен критерий, на който несъмнено обръщаме внимание при избора на климатик, е влиянието, което уредът има върху околната среда. Серията Perfera е част от семейство продукти Bluevolution на Daikin, които са ориентирани към постигане на максимален комфорт с грижа за природата. Продуктите работят с хладилния агент R-32, който има ниско екологично въздействие и спомага за това Perfera FTXM-R да отговори както на съществуващите, така и на планираните наредби за парникови газове, така че да осигури устойчиво решение за отопление, охлаждане и пречистване на въздуха у дома.

Както и само се убедихте, Perfera FTXM-R е решение с много безспорни предимства за съвременния дом! Освен, че осигурява възможности за гъвкаво дистанционно управление през интернет, климатикът се грижи за вашия комфорт и сметки, при това с ниско екологично въздействие върху заобикалящата ни среда. Убедете се сами, че Perfera FTXM-R е климатикът, от който се нуждаете в своя дом, като научите повече за предимствата на уреда на сайта на нашите партньори от Daikin.
 

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
ИВАН НИСТОРОВ
Боядисване и декорация, София
42 извършени проекта
Емо Петров VIP
Цялостен ремонт, София
117 извършени проекта
Линдстрой ЕООД
Плочки и теракот, София
28 извършени проекта
Sasho
Цялостен ремонт, София
39 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта