Топ 3 климатици на промоция в момента

Публикувано на 17/09/2021 от Станислава Матеева | Последна редакция на 17/09/2021 | Видяно 15 508 пъти

Лятото отдавна е тук. И колкото и да е приятно да прекарваме дните си под топлите лъчи на слънцето, понякога имаме нужда от местенце, където да се разхладим. Често обаче у дома или в офиса е доста по-горещо, отколкото ни се иска. И търсим всевъзможни решения, които да ни помогнат да се освежим. Най-ефикасното такова е климатикът. 

Добрият климатик е не само спасение от летните горещини, но и целогодишно помага за пречистване на въздуха, както и за контрола на влажността в помещението. А през зимата прави дома или офиса ни топъл и уютен. 

С наличното богато разнообразие от климатици на пазара обаче е трудно да изберем такъв, който да ни служи добре и да удовлетворява нуждите, които имаме. Ако сте готови да инвестирате във висококачествена климатична система, е добре да проучите различни марки. За да ви улесним в следващите редове ви показваме ТОП 3 класация на най-добрите климатици, които ще откриете на специални цени в някои от големите вериги магазини за техника в  страната.

При нужда от съвет или помощ, винаги може да се обърнете към професионалистите, регистрирани в MaistorPlus. Заявете още сега вашия проект. 


Техномаркет и Hitachi RAK-35RPC-RAC-35WPC

Виж повече за продукта

Hitachi сред най-големите производители на електронни устройства в света. Японската компания се слави не само с качеството на произвежданата от нея електротехника, но и със забележителните си климатични системи и термопомпи. Климатиците Hitachi предлагат енергийна ефективност чрез ефективни инверторни компресори и енергийно ефективни системи с външното тяло.

Hitachi RAK-35RPC-RAC-35WPC е сред най-стилните климатици, които пасват идеално във всеки модерен интериор. С компактното си вътрешно тяло, антибактериален филтър и ниски нива на шум климатикът е универсален уред, подходящ както за дома, така и за офиса. 

  • Той разпределя въздуха равномерно с иновативна 3D система, така че топлият или студен въздух да достига до абсолютно всяка част на стаята. 

  • Благодарение на технологията Inverter DC, този е един от най-тихите климатици, предлагащи се на пазара в момента. Това се дължи на ротационния компресор, който работи перфектно и при ниска консумация на енергия.

  • Филтриращите системи Nano Titanium пък се грижат за постигане на добра филтрация на въздуха, като елиминират бактерии, алергени и дори плесен. 

  • Климатикът Hitachi има клас на ефективност A++ в режим на охлаждане и A+ при отопление, като по този начин се гарантира минималната консумация на електроенергия.

  • Sleep Mode е още една от функциите, които правят Hitachi RAK-35RPC-RAC-35WPC наистина специален. В режима на сън устройството работи тихо, но в същото време регулира температурата така, че да осигури спокоен сън.

До края на август можете да откриете Hitachi RAK-35RPC-RAC-35WPC на специална цена в Техномаркет. Промоцията включва не само примамлива цена, а и безплатен монтаж и 0% лихва, ако изберете да закупите уреда на изплащане.


Технополис и BOSCH CL5000IU W26 E/CL5000I26E/WI-

Виж повече за продукта

Елегантен, универсален и тих Bosch Climate 5000i е климатик, събиращ в себе си едни от най-модерните и иновативни технологии. Благодарение на технологията DC Inverter работи идеално както в режим на охлаждане, така и в режим на отопление.

Благодарение на инверторната технология, Climate 5000i гарантира ниска консумация на енергия по всяко време. За тази цел инверторът автоматично и постоянно регулира нивото на мощността си. ECO функцията, ниската консумация на енергия в режим на готовност и таймерът са допълнителни функции, които позволяват контрол на разходите за електроенергия. В допълнение, филтърът с висока плътност и BIO филтърът оптимизират качеството на въздуха помещението. По този начин Climate 5000i не само осигурява висока степен на комфорт, но и допринася за създаването на здравословна среда.

  • Благодарение на специалния режим на сън, ще се радвате на дълбока и пълноценна почивка всяка нощ. Функцията за сън (SLEEP MODE) може да бъде зададена директно от дистанционното управление, за да персонализира стайната температура. Може да бъде активирана както в режим охлаждане, така и в режим на отопление.

  • Режимът  TURBO ви позволява в максимално кратък срок много да достигнете до комфортната за вас температура. С тази функция климатикът увеличава капацитета за охлаждане или отопление, като по този начин спомага за по-бързото увеличаване или намаляване на градусите в стаята. След 30 минути работа с функцията TURBO в режим на охлаждане, уредът се връща към предишната си настройка.

  • Още една от специалните функции на Bosch Climate 5000i ви осигурява необходимия ви комфорт точно в кътчето на стаята, в което се намирате в конкретния момент. Follow Me е функция, която активира температурния сензор, вграден в дистанционното управление. Когато сте в режим Follow Me, климатикът поддържа температурата според зоната, където се намира дистанционното управление.

  • С ЕCO  функцията на Bosch можете да намалите енергоразхода на домакинството си с до 60%, като същевременно не се лишавате от уютната температура, която искате да бъде поддържана в стаята.

Изключителния климатик Bosch Climate 5000i можете да намерите в Технополис на специална лятна цена. Промоцията включва и безплатен монтаж на новия ви уред.


ЗОРА и FUJI ELECTRIC RSG-12KPCA/ROG-12KPCA

Виж повече за продукта

Инверторният стенен климатик Fuji Electric RSG12KPCA има дизайн, който съчетава както компактност, така и стил. Климатикът работи с екологичен агент R32,  а вътрешното тяло има специален безшумен режим на работа - само 22dB.

  • Със специалната си правоъгълна и много компактнаформа, добре проектираното вътрешно тяло на климатика, той разполага с подобрен, иновативен топлообменник с изключително висока плътност и по-голяма вентилаторна турбина. Благодарение на това се постига по-силен и качествен въздухопоток. 

  • Wi-Fi контролерът позволява да управлявате климатичната си система от вашия телефон, дори когато не сте у дома. С помощта на приложението HomeMate, което можете да изтеглите на вашето мобилно устройство, можете да контролирате климатика така, че когато се приберете от работа или почивка у дома, температурата да е точно такава, каквато искате.

  • По-добро бъдеще за планетата със специалния фреон R32. Новият хладилен агент притежава с 68% по-нисък затоплящ ефект, като по този начин не вреди върху структурата на озоновия слой. 

Екологичният, стилен и компактен Fuji Electric RSG12KPCA ще откриете на промоционална цена в магазини Зора. 

Ако се нуждаете от помощ при монтажа на вашия нов климатик, може да се обърнете към професионалистите, регистрирани в MaistorPlus. Може безплатно да заявите проект още сега. 

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Famegs_svg
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Термо Лидер ООД
Изолация и Саниране, Варна
5 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта