10 Hi-Tech кухненски джаджи и уреди, които ще ви изстрелят в бъдещето

Публикувано на 13/10/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 10/07/2016 | Видяно 11 457 пъти

В последния момент се сещате, че не сте приготвили десерт, а гостите ви вече привършват с основното. Всичко е под контрол - просто ще им напечатате малко сладки. Забавният 3D принтер е снабден с вградени рецепти - зарежда се с необходимите подукти и скоро си имате цветни и ефектни десертчета в различни геометични форми.


Всички тайни на храната ви са разкрити

Искало ли ви се е някога да разберете какви са в действителност хранителните стойности на това, което консумирате, вместо да се доверявате сляпо на фабричните опаковки? Това интелигентно приспособление разкрива всички тайни за храната ви - протеини, въглехидрати, мазнини, витамини, минерали, калории. Достатъчно е да поставите продуктите върху него и то ще ги "прочете".


Hi-Tech помощник готвач

Приложенията, които могат да ви насочат на всеки етап от изпълнение на дадена рецепта, придобиват все по-голяма популярност. Този малък hi-tech помощник готвач е интересен с това, че може да ви даде съвет с какво е подходящо да замените даден продукт, когато не искате да го използвате в ястието си или го нямате в наличност в момента.

Вижте още: 12 креативни кухненски джаджи за истински кулинарни ценители


Знам кога отвори този буркан

Надниквате в хладилника и забелязвате буркан, за който нямате съвсем ясен спомен кога сте го отворили. Малкият таймер обаче, поставен върху капачката му, знае точно колко време е изминало от отварянето. Трябва само да бъде нагласен в началото и после вече можете да бъдете спокойни, че няма да се почерпите с киселите си краставички от преди три години.


Идеална температура за виното

Истинските ценители знаят, че всяко вино изисква и специфичната за него температура, с която да бъде поднесено. Разлики в градусите, макар и минимални, се получават при преливане на питието от бутилката в чашата. Симпатичният горд представител на умните кухненски джаджи, който виждате на снимката, разрешава именно този проблем.

Вижте още: 6 нестандартни и стилни начина да си налеете вечерното питие


Умно магнитче за винаги пълен хладилник

Немислимо е високотехнологичните кухненски джаджи да подминат хладилника. Умното магнитче се грижи да имате всички необходими продукти, по всяко време. Когато количетвото от нещо ви се е изчерпало, достатъчно е да го съобщите гласно на устройството и то ще го изпрати към телефона ви. Така, следващият път, когато отивате до магазина, ще имате готов списък за покупки.


10 Hi-Tech кухненски джаджи и уреди, които ще ви изстрелят в бъдещето

Когато стане дума за изобретателност, кухнята и присъщите за нея дейности се оказват неизчерпаем извор на вдъхновение. Все по-хитри изобретения съпътстват кулинарните подвизи и ги превръщат в истинско фантастично приключение. В следващите редове ще ви запознаем с 10 Hi-Tech кухненски джаджи и уреди, които ще ви изстрелят в бъдещето. А ако вие желаете да си имате чисто нова кухня в близкия времеви отрязък, смело заявете своя проект към дизайнерите в MaistorPlus напълно безплатно.


Вкусен плодов сладолед, за минути

Свеж и здравословен сладолед, направен от истински плодове? Създателите на умни кухненски джаджи са се погрижили и за това с този специален уред. Той замразява плодовете и ви ги предоставя под формата на готов, освежаващ десерт, само за седем минути. По този начин и най-нетърпеливите малчугани ще бъдат доволни.


Винаги пресни яйца

Сварени, бъркани, на очи, основен продукт в палачинки, баници, сладкиши - яйцата играят централна роля в кухнята и е важно винаги да бъдат пресни. Специалната поставка, снабдена с Wi-Fi, кореспондира с вашето смарт-устройство и по този начин винаги знаете с колко яйца разполагате и дали все още са годни за консумация.


Прецизност във всяка стъпка

Прецизността е главна съставка по време на готвене, особено в сладкарството, както твърдят много специалисти. И, все пак, какво пък толкова общо може да има с някакви hi-tech кухненски джаджи една мерителна чашка? Ами, ако ви кажем, че тази тук може да измери не само обема, но и теглото на продуктите, с които е заредена?

Вижте още: Лесно и забавно в кухнята - джаджи за лятото


Магическото кошче

Кошчетата с педал за повдигане на капак вероятно са били истинска революция в момента на пускането им на пазара преди години. Същите вдъхновяват последващия прогрес, при който стремежът към улесняване на живота на домакините преминава на по-горно ниво. Доближавате ръцете си до това магическо кошче и капакът му се отваря автоматично, задействан само от топлината, която излъчвате.

Кои от представените hi-tech кухненски джаджи и уреди нямате търпение да направите част от домашното си оборудване? За да се чувстват съвсем като у дома си, можете да модернизирате кухнята си бързо и лесно като заявите безплатно проект към професионалистите в MaistorPlus. Ще получите конкурентни ценови оферти до 24 часа, ще можете да се запознаете с профилите на кандидатствалите изпълнители и с оценките, оставени за предишни техни дейности. На база на вашите критерии избирате с кого да работите, след което можете да оставите своя отзив в сайта.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
33 извършени проекта
Емо Петров VIP
Цялостен ремонт, София
118 извършени проекта
Бригада нов проект
Покривни услуги, София
38 извършени проекта
Бригада Комплекс
Покривни услуги, София
28 извършени проекта
НМТ СТРОЙ
ВиК Услуги, София
6 извършени проекта