Оптимизирайте мебелите и пространството в дома си

Публикувано на 21/08/2019 от Илиян Ушеров | Последна редакция на 01/10/2019 | Видяно 3 386 пъти

Когато решите да промените облика в дома си, със сигурност мебелите влизат във вашите планове. И това е много съобразително, защото няколко промени в мебелировката могат да се окажат решаващи за резултата, който ще постигнете накрая. Сега ние ще ви предложим няколко идеи относно обзавеждането и организиране на пространствата в дома ви, където бихте могли да ги използвате.

Нашата цел е те да ви помогнат да реализирате вашите виждания за обновлението на жилището си. А ако прецените, че имате нужда от повече помощ, винаги можете да се обърнете към специалистите, изработващи мебели, регистрирани в MaistorPlus, както и да направите безплатна заявка към тях. Това ще ви позволи да се консултирате с професионалисти, което ще се отрази в окончателния изглед на новия ви дом.


Минималистични мебели в дневната

Може би сте от хората, които обичат да им е подредено и да не е много претрупано в стаята. Това следващо предложение е за вашата дневна.

  • В нея ще можете да разположите тези симпатични шкафчета, които ще бъдат закрепени за стената, така че да има пространство под тях, което можете да използвате, освен тяхната вътрешност.
  • Точно над тях са несиметрично закачените рафтове, които ще изпълните с любими книги, снимки и вещи, които в трябват, когато си почивате или разпускате с книга в ръка. Няма нищо по-приятно от пространството, което сами си създавате.


Една уютна спалня в по-голямото помещение

Имате по-голям хол или по-голяма спалня, в което е отделено пространство. Колко удобно би било да поставите в него двойното легло, двете спални шкафчета, всички принадлежности, които са ви необходими през нощта и да превърнете това кътче в най-уютното спално помещение. При това останалата част от стаята ще е свободна и широка за други ваши потребности. А дори не може да се каже къде са гардеробите и дрешниците – те не се виждат, защото дизайнът е такъв, за да ви е по-удобно. Това е функционалност, творческа мисъл, икономичност в действие. Максимално използване на пространството и на мебелите.


Две в едно винаги е по-добре, а защо не и повече

Колкото и отдавна да са изобретени мебелите, които могат да се разтегнат или да се съберат според нуждите, те винаги привнасят новост в дома ни, както и чувство на удовлетворение, че максимално функционално и практично използваме пространството в жилището си. Така е и с това наше предложение, където по добрия стар начин имаме едновременно диван и спалня с придадените към тях необходими рафтове. Още по-хубавото е, че тази мебел може да пасне прекрасно в спалнята или в хола, а защо не и в друго помещение, стига да е достатъчно широко.  


Палети – идеални за вашата градина

Не само за вашата градина, доказано е, че мебелите от палети могат да бъдат многофункционални и да променят обстановката във всяко помещение, но в случая решихме да ви покажем колко различна ще стане градината ви с тях.

  • Чудесен диван на колела – ще бъде радост за вас и вашите гости, мек, подвижен – можете да го местите, когато си пожелаете, мобилността е важна.
  • Възможно е да искате и по-стандартен диван. Палетите ви дават тази опция, както и маса или табуретки, според конкретната цел.
  • А ето и един удобен фотьойл, отново от палети. Както казахме, възможностите са неограничени.


Функционално за вас и вашия любимец

Да, важно е да мислите за вашето удобство и за естетическото си удовлетворение, когато давате нов живот на жилището си, но може би и домашният ви любимец би се радвал на различен дом.

Ето интересна идея как да помислете и за него. Освен това ще е близо до леглото ви, неговото място за почивка ще е до вашето. Тази оригинална къщурка всъщност ще ви служи и за нощно шкафче. Заслужава си, нали? А милият косматко ще бъде собственик на нов дом.

Дано нашите предложения да са ви допаднали и да можете да се възползвате от тях, когато обмисляте и реализирате проекта си. Но винаги имайте предвид, че не трябва да сте сами в такава задача. Има кой да ви помогне – можете да разчитате на професионалистите в изработването на мебели, регистрирани в нашата платформа. За целта е нужно само да заявите своя проект, напълно безплатно и без обвързване. В кратки срокове ще можете да сравните оферти, за да се спрете на най-удачната сред тях.  



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Линдстрой ЕООД
Плочки и теракот, София
28 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта
ВодПро
ВиК Услуги, София
138 извършени проекта