Как да обзаведем според зодията - Лъв

Публикувано на 03/08/2022 от Милена Галанова | Последна редакция на 03/08/2022 | Видяно 4 446 пъти

Лъвовете са един от най-пламенните знаци на зодиака. Те са бляскави, очарователни, оригинални. Домът, от своя страна, е отражение на самите вас, затова ако сте представител на зодия лъв, ключовите думи за вашия интериор са уникален, пищен и привличащ вниманието.

Създавайки мечтания дом, всеки се сблъсква с множество колебания и трудни решения. Бихте искали да превърнете имота си в дом, но имате нужда от помощ? Професионалистите, регистрирани в MaistorPlus, са винаги насреща!


Специално внимание на трапезарията и хола

Жизнени и страстни, Лъвовете обичат да се поставят в светлината на прожекторите, наслаждавайки се на пищни вечери и социални събития. Скромен дом просто няма да свърши работа за този знак, тъй като те са привлечени от всичко лъскаво, бляскаво и превъзходно и това най-много ще си проличи в трапезарията и хола, където ще събират приятелите си.


Светлина и още светлина

Този енергичен огнен знак се управлява от слънцето и затова се справя най-добре в светли домове с много естествена светлина. Изборът на много и големи прозорци е нещо присъщо за лъвовете, в комбинация със светли цветове за подове и стени.


Луксозни материи

Лъвовете проектират домовете си така, че да са толкова изразителни, колкото и самите те, и няма да се свенят да демонстрират удоволствието си от по-луксозните неща – процъфтяват в смело декорирани пространства, а при изборът на материи се спират по-скоро на кадифе, сатен, кожа, коприна.


Декорации

Този знак цени енергичната артистичност, затова в неговия дом може да откриете всякакви декорации, достойни да присъстват в музей. Цялостният лъвски интериор може да е бляскав в стил Холивуд, но определено някъде по рафтовете ще забележите и антики, които напомнят за миналото през различните епохи. Ценители са на всичко, което може да придаде луксозна нотка в интериора.


Малките неща

Лъвовете държат на детайлите в ежедневието, в отношенията си с хората, като цяло във всеки аспект на живота си. Същото се случва и с дома. Дали ще е свещ в банята, някаква интересна джаджа или пък статуя в хола, дизайнерски мебели – всичко това са детайли, които правят впечатление и добавят индивидуалност в интериора.

Ако имате съмнения, че не бихте се справили с обзавеждането на своя дом, потърсете услугите, предлагани от специалистите в MaistorPlus. Интериорен дизайнер би бил особено полезен в тази мисия. Заявете своя проект още сега и изберете най-интригуващата между изпратените оферти.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Стоил Димитров
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
DESIGN CONSTRUCTION
Шпакловки, Варна
8 извършени проекта
Атанас Иванов
Цялостен ремонт, София
28 извършени проекта
Райко
Ремонт на баня, София
8 извършени проекта