Преди и след: Вдъхновяващ ремонт на жилището

Публикувано на 29/10/2019 от Жаклина Иванова | Последна редакция на 31/10/2019 | Видяно 3 734 пъти

Всички сме имали моменти, в които отчаяно поглеждаме мебелите, стаите и стените у дома и разбираме колко належащ е ремонтът. Преди да се захванете с тази нелека задача трябва добре да помислите какво искате – напълно различно разположение и стил или освежаване и сходна визия. Най-важното е да внесете спокойствие, индивидуалност и хармония в помещението.

Днес сме ви приготвили няколко насоки, с които да ви вдъхнем увереност и мотивация, че дори най-западналото и старомодно жилище може да се превърне в уютен и невероятен дом. Това, което ви е необходимо са идеи, търпение и подходяща професионална намеса. Всичко е възможно, когато има на кого да се доверите. Кажете „да“ на промяната!

Ако след края на публикацията се чувствате мотивирани да започнете това приключение, но се нуждаете от професионален съвет и добри идеи, не се колебайте, а се свържете с интериорните дизайнери, регистрирани в МаistorPlus. 


Спалнята е нашето красиво убежище!

Спалнята е може би една от най-важните стаи във всяка една къща. Това е мястото, в което прекарваме най-много време и това е нашето убежище от натоварения график, напрежението от деня и намусените хора. Това е стаята, в която презареждаме и релаксираме, така че е много важно да се чувстваме комфортно в нея. Затова не отлагайте ремонта и освежаването й.

  • Направете дори и малки промени, които да вдъхнат свежест и уют. В тази снимка "преди и след" изглежда, че стаята просто се преражда, благодарение на цветовете и красивата декорация.
  • Може да не правите основен ремонт, а само лека промяна в дизайна и палитрата. Дори и малките неща могат да окажат огромно влияние и да променят помещението.

Вижте още: 7 ценни съвета за обзавеждане на спалнята


Офис у дома – чудесна инвестиция!

Офисът у дома се превръща във все по-често желана инвестиция. Не е необходимо да бъде просторен, с огромно бюро и множество етажерки, за да се почувствате комфортно. Освен това ви гарантираме на 100%, че ще се усмихвате много повече, ако работите от домашния офис вместо от фирмения.

Сигурно много от вас ще си кажат, че нямат нужда от подобно уютно и нежно помещение, но истината е, че ще се влюбите в него моментално.

  • Идеята да си направите офис у дома е наистина идеална, защото по този начин ще си осигурите едно лично пространство, от което да работите на спокойствие и да си почивате от всичко и всички.
  • Не забравяйте и предимствата, като по-добро съсредоточаване и по-ползотворна работа. Затова не се притеснявайте да преобразите малкото невзрачно пространство в интересно и семпло кътче, което да се превърне много бързо във вашето любимо място.


Кухнята е душата на дома!

Не позволявайте кухнята ви да бъде едно тъжно и скучно място, което посещавате бързо и то с идеята, че имате задължения. Тя може да се превърне в чудесно кътче, което да направи престоя ви там приятен и вълнуващ. За тази цел е необходимо да бъде светла, красива и обновена.

  • Не е нужно да харчите милиони или да се стремите да бъде по последна мода. Достатъчно е да вдъхнете индивидуалност на помещението, да го обновите и освежите по семпъл, но красив начин.
  • Не се отчайвайте, ако не разполагате с огромна стая и малката може да се превърне в специално и шикозно кътче.
  • Има и друг вариант, ако основния ремонт не е това, от което се нуждаете в момента. Една чудесна идея, с която да не харчите цяло състояние за вашето кухненско пространство е пребоядисването на шкафовете с боя. Лесен, достъпен и практичен вариант, независимо дали те са изработени от дърво или друг материал. Добавянето на нов цвят на шкафовете е най-бързият начин да освежите помещението.


Модерната дневна ви зове!

Точно както дрехите и обувките, диваните и столовете остаряват с времето и имат нужда от смяна. Помислете за нещо ново, модерно и стилно. Нещо, което не е непременно скъпо и шикозно, а по-скоро удобно, меко и с красива визия.

  • Изчистеният и семпъл вид много често е за предпочитане. Заложете на мебели, които ви гарантират свежест за годините напред.
  • Бежовото и кафявото се изтъркаха. Кажете „Да“ на цветовете, било то ярки или по-бледи. Не се притеснявайте от тях и нетрадиционния стил, защото накрая резултатът ще ви накара да се усмихнете.
  • Когато се отнася до дизайна на всекидневната, едно е сигурно - нуждаете се от фокусна точка. Тя може да бъде камина, прозорец с изглед, симетрична подредба на рамкирани снимки, дори цветен стенопис или произведение на изкуството. Всичко това ще внесе характер и чар във вашата дневна.

Ако желаете и вие да промените апартамента си, било то с основен ремонт или леко освежаване, обърнете се към специалистите, регистрирани в нашата платформа. Изпратете безплатна заявка за проект и ще получите оферти, които да сравните. Може да видите и мнения на предишни клиенти и да вземете правилно решение!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Емо Петров VIP
Цялостен ремонт, София
117 извършени проекта
stroimaxbg
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта