Добре дошли на бизнес профила на Филип Филипов


Добре дошли! Ние сме опитна бригада в сферата на строителството.. Нашият екип е посветен на високото качество и професионализма във всяка задача, която поемаме. Доверете ни се за надеждни и ефективни строителни решения, съобразени с вашите нужди и изисквания.

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Покривни услуги

“Наех момчета през 2021 година за ремонта на моя покрив. Това, което мога да кажа, е че работят професионално, доста бързо и добре организирано. Спазиха всички уговорки, които имахме, и най-важното е, че три години по-късно нямам проблеми с покрива и се надявам и за в бъдеще да е така.”

на 19 Apr 2024 от Николай
Виж всички мнения

Опит


С над 20 години опит в строителството, специализирани сме в ремонт на покриви, изграждане на дървени конструкции, хидроизолация, топлоизолация, саниране, изграждане на навеси, частични ремонти на покриви, пренареждане на керемиди, ремонт на битумни керемиди, тенекеджиски услуги и други свързани дейности. Гарантирам високо качество и професионализъм във всяка стъпка от процеса.

Специализация и квалификации


Предлагаме пълен набор от услуги за вашия дом или бизнес. Специализираме в ремонт на покриви, осигурявайки дълготрайна защита и надеждност. Изграждаме здрави и естетични дървени конструкции, които добавят стойност и стил на вашия имот. Нашите хидроизолационни и топлоизолационни решения гарантират комфорт и енергийна ефективност през цялата година. Също така предлагаме професионално саниране за удължаване живота на вашите сгради и изграждане на навеси, които осигуряват функционални и красиви пространства на открито. Доверете ни се за качествени и професионални строителни услуги.