Ексклузивен комплекс АУРА - изискан живот в модерен стил

Публикувано на 04/05/2023 от Люси Любомирова | Последна редакция на 29/05/2023 | Видяно 3 567 пъти

Представете си да живеете в един от най-красивите и модерни комплекси в София и да имате всичко, от което имате нужда за един съвременен и комфортен живот. Добавете към това близост с природата, спокойствие и сигурност в собствен парк. А защо не и детски кът, зона за релакс и дори СПА?

Това не е само мечта. Това е АУРА.

Новият жилищен комплекс, който вдъхва живот е изключителен проект, създаден с мисъл за хората, които ценят красотата, комфорта и качеството на живот. Ако търсите своя мечтан дом в София, изберете АУРА.


Имате жилищен проект, който заслужава внимание? За позициониране в секцията "Жилищни проекти" на MaistorPlus, пишете ни на reklama@maistorplus.com.


Какво прави АУРА толкова специална?

АУРА е не просто жилищен комплекс, а цял неподражаем и уникален град. Със своята впечатляваща архитектура и естетика ще се превърне във визитната картичка на своите собственици. Комплексът се състои от шест жилищни сгради: Артемида, Бендида, Венера, Гея, Деметра и Ерос. Всяка от тях има своя уникален характер и стил, които заедно образуват един хармоничен ансамбъл.

В АУРА ще намерите всичко, от което имате нужда за един съвременен и удобен живот. Комплексът разполага с жилищни и търговски площи, фитнес, зона за релакс със СПА, офис помещения клас "А" и детски кът. Жилищните площи на АУРА са проектирани така, че да съчетават оптимално простор, светлина и уют. В строителството са използвани последни технологии, иновативни решения и прецизно изпълнение. Предвидени са луксозни общи части и впечатляващо фоайе, което да създава безупречно първо впечатление, подобно на луксозен хотел.

АУРА има още едно голямо предимство - красив и богато озеленен вътрешен парк. В него ще намерите спокойствие, свобода и сигурност. Насладете се на природата, разходете домашния любимец или оставете децата да играят на воля. За развлечението на най-малките е предвиден и модерен детски кът, в който те ще чувстват като в Дисниленд.


Концепцията

Жилищните площи на АУРА са планирани със специално внимание към оптималното съчетание между пространство, осветление и удобства, което да осигури на живеещите в тях максимален комфорт. Сградите са изградени с най-новите технологии в областта на строителството, а общите части и фоайетата са обзаведени с луксозни материали, което придава изискан и впечатляващ вид.

 

Добрата локация на АУРА я прави изключително привлекателно място за живеене, благодарение на отличната й връзка с градската транспортна мрежа и непосредствената й близост до основните пътища, булеварди и метро. Уникалното местоположение осигурява на жителите множество възможности за отдих и хармония с природата, като същевременно гарантира възхитителни гледки към Витоша и към целия град.


Не се колебайте, изберете АУРА!

АУРА е жилищен комплекс без аналог в София. Тук ще откриете своето красиво и комфортно жилище, близост с  природата, релакс след натовареното ежедневие и сигурност за децата си.

В АУРА ще имате достъп до множество удобства и услуги и ще чувствате част от едно специално семейство.

Инвеститорът, който създава АУРА с безкомпромисна отговорност, знае какво ви трябва и го строи за вас. Не пропускайте тази уникална възможност да станете собственик на апартамент в АУРА. Посетете уебсайта или се свържете с екипа по продажбите и разберете повече за този изключителен проект. АУРА е мечтата за живот, която става реалност. Готови ли сте да я сбъднете?


Тагове:

жилище

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
83 извършени проекта
Акуратният Майстор
Покривни услуги, София
50 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
83 извършени проекта
Цветков
Електроуслуги, София
36 извършени проекта
BI-EM stroi
Сухо строителство, Божурище
33 извършени проекта
"Уест Билд" ЕООД
Цялостен ремонт, София
23 извършени проекта

Нов проект