SYN3RGY - ключът към Вашия просторен, уютен и функционален дом в центъра на столицата

Публикувано на 06/05/2023 от Люси Любомирова | Последна редакция на 29/05/2023 | Видяно 4 905 пъти

Всеки от нас търси перфектния дом, който да отговаря на всичките ни очаквания, изисквания…мечти.. Държим  да е просторен, уютен и функционален, но в същото време да бъде идеалното място за почивка и приятни мигове с любимите хора.. Именно това може да Ви предложи жилищна сграда SYN3RGY.

SYN3RGY е идеалното място за онези, които търсят перфектното жилище в центъра на столицата. Тя е проектирана да отговаря на високи очаквания и да предостави на Вас и Вашето семейство най-добрите условия за живеене.

SYN3RGY е проект на ЖСП Стил - компания с дългогодишен опит в строителството и развитието на жилищни проекти в България. Компанията е известна със своите иновативни решения, качествени материали и безкомпромисен подход към своите клиенти.


Имате жилищен проект, който заслужава внимание? За позициониране в секцията "Жилищни проекти" на MaistorPlus, пишете ни на reklama@maistorplus.com


Модерен дизайн и архитектура

Сградата е проектирана от екип  с богат опит в областта на архитектурата и дизайна. SYN3RGY е обект с уникални форми и цветове, които създават магия и уют, а модерната архитектура и дизайн съчетават съвременните тенденции с уют и максимален комфорт. Във всяко жилище се улавя вниманието и идеята то да се превърне в мечтан дом дори на хората с най-високи критерии.

SYN3RGY е проектирана според динамиката на съвременния градски човек, който търси комфорт и перспектива в един от най-динамичните квартали на столицата. Сградата има модерна и функционална архитектура, характеризираща се с простота и изящество на формите.

Избраните материали с безкомпромисно качество  и системи допълнително подчертават елегантния стил и индивидуалност на сградата. SYN3RGY е впечатляващ резултат от прецизно реализиране на идеята,, което обединява три ключови елемента - високо качество на строителството, внимание към детайла и отговорност.


Локацията

Сградата SYN3RGY се намира на ул. „Черковна“, която е една от най-старите и исторически значими улици в София. Тя предлага уникална комбинация от централност и спокойствие, като същевременно е в сърцето на динамичен и развиващ се квартал. От тук имате лесен достъп до множество обществени и културни институции, търговски центрове, паркове и зелени площи. 

Локацията на сградата Ви дава възможност да се наслаждавате на комфортния и модерния начин на живот, който SYN3RGY Ви предлага, без да се отказвате от близостта до всичко, което Ви е нужно в града.


Удобство и комфорт

SYN3RGY е сграда, създадена именно за Вас и Вашето спокойствие и хармония. Това е мястото, което дава отговор на всички изисквания на съвременния градски живот. В строителството са използвани само висок клас материали и системи на утвърдени производители. Вложен е висок професионализъм и внимание към всеки детайл.

В апартаментите в SYN3RGY се усеща идеята това да бъде жилище изпълнено с удобство, максимална функционалност и комфорт. Независимо дали търсите двустаен, тристаен, четиристаен апартамент или мезонет, SYN3RGY има решение за Вас. Апартаментите варират от 62 м2 до 170 м2 и са проектирани така, че да осигурят максимална светлина и пространство. 

Благодарение на окачената фасада, Вие ще се наслаждавате на естествена светлина през целия ден. Всеки апартамент е уникален, с много простор и уют, който бързо ще покори сърцето Ви и ще се почувствате у дома. Фоайето и коридорите са с луксозно изпълнение по допълнителен интериорен проект, включващ мрамор, гранит и дърво, а безпроблемното придвижване между етажите е подсигурено от висок клас асансьор.

SYN3RGY Ви дава възможност да се насладите на ежедневие в хармония с природата в прилежащия към сградата двор. Тук ще имате възможност да се отпуснете и да общувате със съседи и приятели, а децата да се забавляват на свеж въздух. 

Идеята за сграда е да  предложи на своите жители зелена и екологична среда. Фасадното осветление и растенията, предвидени за откритите тераси, ще спомогнат за създаването на зелена среда, която освен красота да ще повиши нивото на комфорт.. Зелените площи и дърветата спомагат за по-чист въздух и създават благоприятна среда за отдих и релакс след напрегнат и динамичен ден.

На  безопасността в SYN3RGY е обърнато много внимание. Сградата е обезопасена с видеонаблюдение и охрана 24/7, за да се спокойни, че всичко ще бъде наред.


Защо да изберете SYN3RGY?

Защото SYN3RGY предлага изискан дизайн, модерна функционалност и комфорт в едно. Това е мястото, където можете да откриете перфектното жилище за Вас и Вашето семейство, на мечтаното място в центъра на София и да се почувствате у дома. Тук всичко е обмислено до най-малкия детайл, за да получите повече, от колкото очаквате. Сградата е снабдена с най-новите технологии и екологично чисти материали, за да имате най-доброто според последните тенденции в сектора.

SYN3RGY се отличава с уникален дизайн и визия. И не само това. Съчетавайки модерен дизайн, удобство и комфорт, това е идеалното място, където можете да създадете уютен и сигурен дом за себе си и своето семейство. Тук може да намерите перфектното жилище за своите нужди и желания. Ако търсите комфорт, уют и лукс, то SYN3RGY е ключът към Вашия просторен и функционален дом в центъра на столицата.

Не се колебайте да резервирате своето жилище в тази уникална сграда. Ще се насладите на всичко, което Ви трябва за един спокоен и изпълнен с удобства живот в столицата.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
83 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
Сфера 2015
Ремонт на баня, Бургас
22 извършени проекта

Нов проект