Автомати за врати – удобство и сигурност за дома и офиса

Публикувано на 01/12/2020 от Теа Даулова | Последна редакция на 15/01/2021 | Видяно 9 408 пъти

Разгледайте предложенията на Access Novello

Надеждните и висококачествени автомати за врати са една страхотна инвестиция за всеки дом. Те ще ви гарантират удобство и сигурност по всяко време на денонощието. Ако само до преди няколко години подобни механизми се считаха за лукс, то днес те са абсолютна необходимост за всеки дом, офис и сграда.

За да бъдете доволни от крайния резултат, със сигурност трябва да заложите на доказани лидери в областта като dormakaba. Огромно разнообразие от продукти и налични модели с марка dormakaba се предлагат от Access Novello. При тях ще откриете както горни и подови автомати за врати, така и обков за стъклени врати и огромно разнообразие от други продукти.


Горни автомати за врати

Разгледайте автоматите за врати на Access Novello

При избор на горен автомат за врата трябва да обърнете внимание на следните аспекти: за каква максимална ширина и тегло е предназначен; предоставя ли възможност за регулиране на силата на затваряне и възможност за лесен монтаж.

Добрата новина е, че dormakaba произвежда различни модели, които са подходящи за всякакви жилищни и административни сгради, домове, офиси, магазини, заведения, хотели и други. Широката гама модели горни автомати за врати се предлага в различен ценови диапазон и със специфични характеристики.

  • В Access Novello ще откриете перфектното решение за горни автомати, които са предназначени за врати с максимална ширина 1600 мм. и тегло – 200 кг. Но също така ще може да изберете и продукт за по-малки врати със следните параметри: максимална ширина 950 мм. и тегло – 60 кг.
  • Горните автомати за врати ще ви дадат възможността да регулирате силата на затваряне. Това става чрез клапани, в диапазона 180 - 15 градуса и от 15 – 0.
  • Горните автомати за врати се предлагат и в различни цветове, в зависимост от модела - бял, сив, черен или тъмнокафяв.


Подови автомати за врати

Подовите автомати са идеално решение за стъклени врати. С тяхна помощ ще се предпазите от евентуално счупване на вратата на хиляди парченца. Освен това ще си гарантирате и удобство при всяко отваряне и затваряне.

  • Важно е да обърнете внимание дали продуктът има фиксирана сила на затваряне. Също е добре да знаете какъв е ъгълът на застопоряване. Може да намерите и до 90°, и до 105°.
  • Теглото на стъклената врата е от значение за подовите автомати. Трябва добре да съобразите този фактор, за да може да намерите най-правилния продукт.
  • В случай че искате да забавите отварянето на вратата при вятър или рязко влизане, то тогава ще имате нужда и от функцията „back-check“. С нейна помощ ще се справите успешно с всеки порив на вятъра.

Да намерите всички необходими продукти на едно място е най-удобното нещо, което ви пести много време и излишно обикаляне по магазини. Идеалният вариант е да намерите както обков за отваряеми и плъзгащи стъклени врати, обков за душ кабини и обков за стъклени витрини, така и обков за алуминиеви и PVC врати и прозорци. Всички тези продукти може да откриете на едно място – в онлайн магазина на Access Novello. Очаква ви огромно разнообразие от продукти, произведени от утвърдени компании в световен мащаб.

В днешно време, автоматите за врати не са глезотия. Те са необходимост, която ще ви гарантира допълнителен комфорт и удобство. Вече не е нужно да се провиквате от другата стая „Затвори вратата“, защото тя сама ще направи това, вместо вас. Автоматите за врати са добро решение както за дома, така и за офиса.

Открийте разнообразието от горни и подови автомати за врати като посетите сайта на нашите партньори от Access Novello.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Бригада нов проект VIP
Покривни услуги, София
38 извършени проекта
Вътрешни и външни ремонти
Цялостен ремонт, Варна
14 извършени проекта
Бригада нов проект VIP
Покривни услуги, София
38 извършени проекта
Бригада Комплекс
Покривни услуги, София
28 извършени проекта
НМТ СТРОЙ
ВиК Услуги, София
6 извършени проекта
Светослав Богданов
Паркет и ламинат, София
12 извършени проекта