Игра на Технохим "Спечели си безплатен покрив"

Последна редакция на 21/05/2024 от Павлина Георгиева
Източник | Видяно 1 476 пъти

Лесно можете да се попаднете сред късметлиите, спечелили награда, като само трябва да следвате условията на играта, която стартира на 10-и август, 2015 г., и да се регистрирате за участие.

  • Как да участвате?

В периода между 10-и август и 10-и ноември, 2015 г., направете покупка на керемиди Плано, Онда или Бриз. Съчетайте ги в комплект с подпокривни аксесоари на Техносим - по ваш избор и според нуждите ви.

Задължително запазете фактурата и касовата бележка от продуктите, които сте закупили.

Регистрирайте се за участие в играта на тел. 0886 200 600, от понеделник до петък, между 8,30 и 16,30 ч., или попълнете онлайн формата. Последната ще откриете в сайта на Техносим, раздел КЕРЕМИДИ/НОВИНИ, както и във фейсбук страницата на търговеца. И двата метода за регистриране ще бъдат активни от 10-и август, 2015 г.

  • Какви са наградите?

Техносим

Всеки, регистрирал се за участие в периода на играта и изпълнил условията, може да се озове сред щастливците, спечелили една от посочените награди.

  • Как и кога ще разберете дали сте сред шестимата щастливци?

Добрата новина ще бъде съобщена от служител на компанията, който ще се свърже с всеки от спечелилите участници. На 16-и ноември 2015 г. в официалния сайт и фейсбук страницата на Технохим също ще бъдат обявени наградените. Късметлиите ще бъдат изтеглени на случаен принцип, в присъствието на нотариус. Желаем ви успех!

Свързано:

Снимки и идеи за мансарда Вълшебно тримесечие в Техносим сбъдва мечтата за безплатен покрив