Зашеметяващата мода на френските прозорци през 2019

Публикувано на 11/08/2019 от Dessislava Usheva | Последна редакция на 30/09/2019 | Видяно 4 750 пъти

През 2019 френските прозорци са зашеметяващи. И ако досега сте мислели, че това е интериорно решение единствено за свързване на дневната с двора, то фантазията на дизайнерите през настоящата година наистина ще ви изненада. На практика през 2019 те са избор за всяко едно помещение на дома, за да се постигне допир с природата, повече усещане за пространство и максимална дневна светлина. В тази статия ще ви покажем тенденциите в използването им в различните помещения на дома през 2019. Разгледайте все по-смелите експериментаторски подходи и се вдъхновете!

Ако и вие искате френски прозорци, но не сте сигурни дали и как може да ги изградите, изпратете безплатна заявка към платформата на MaistorPlus. Освен консултация и съвети, тук можете да намерите всички необходими майстори и изпълнители, които да кандидатстват пред вас с различни ценови предложения. Така бихте могли да сравните, да се информирате от мнения на клиенти и да изберете това, което търсите.


Френските прозорци в дневната

Модата на прозорците от френски тип в дневната е на практика непреходна. Ако и вие разполагате с двор, градина или басейн, то това е може би най-доброто решение, което може едновременно да осигури плавен преход между закритата и открита част на жилището ви, както и да радва вас и всеки посетител с гледката навън.

  • Съвременните френски прозорци впечатляващо не намаляват сигурността на дома, а дори напротив. Заключващите се системи, с които повечето от тях са екипирани, гарантират пълна и понякога доста по-добра защита на дома ви.
  • Те са стилно и оригинално решение за всеки дом, който желае да посрещне светлината в дома си и да съчетае класическия стил с модерността.
  • Както се вижда на снимката по-горе, не изискват покритие със завеси. Като материал, през 2019 се запазва фокуса върху естествените материали като дърво, които често се използват и в оригиналния си цвят.


Френските прозорци в спалнята

Едва ли има по-хубаво нещо на света от това да се събудиш близо до природата в градината или да видиш какво е времето навън само с едно прекрачване на прага на дома.

  • Подобно решение за спалнята е съвременна дизайнерска тенденция, която позволява да внесете допълнителен чар и естествена светлина в персоналното си пространство.
  • Степента на осветеност пък може да регулирате лесно с дълги завеси или щори, които ще засилят романтиката във вашия интериор.

Прочетете още: Какви прозорци да изберете?


Френските прозорци в банята – хит за 2019

Едва ли има по-впечатляващ експеримент в тенденциите на 2019 от използването на френски прозорци в банята. Изцяло в спа-тенденциите на годината, тази част от жилището се превръща в открит и свързан с природата персонален кът за домашен релакс. Някои дизайнери дори предпочитат да свържат това помещение и с останалата част от дома с допълнителна стъклена врата.

Както се вижда на снимката тук, банята е изцяло свързана както с околната среда, така и с жилището със стъкло като местата за душ, преобличане и съхранение са самостоятелно обособени пространства.


Стъклени стени

Тази година може да замените и целите стени със стъкло. В съчетание с модерен дизайн в близост до впечатляващи природни гледки, те са често търсен ефект в интериорните тенденции, които могат да се приложат и на високите етажи в градска среда.

Френските прозорци са неотминаващата класика в интериорния дизайн през 2019. Все по-големите експерименти в нетрадиционни помещения, като банята например, засилват желанието на дизайнерите човекът да бъде максимално близо до природата, в обкръжение на луксозния ефект на стъклото, по-широкото пространство и естествената светлина.

Ако и вие имате желание да внедрите широкоформатните прозорци в дома си, не се колебайте да се обърнете към специалистите по дограма и остъкляване, регистрирани в нашия сайт. Направете безплатна заявка още днес, сравнете оферти, вижте бизнес профилите на кандидатствалите изпълнители и сами решете кого да поканите на оглед. Наемате майстор единствено ако си харесате някого измежду отзовалите се. 


Тагове:

Тенденции

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
51 извършени проекта
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта